Fisketaco

California Fish Tacos

Sprø og saftig fisk med nydelig tacokrydder og coleslaw. Med denne oppskriften tar du fisketacoen til nye høyder!

Ingredienser til 4 porsjoner fisketaco:

400 g fast, hvit fisk
Broken Taco SoCal Spice Mix
4 ss panko eller tørre brødsmuler
8 Broken Taco tortilla S

Coleslaw
4 ss majones
2 ss Broken Taco Mexican Green Sriracha
200 g rød og/eller hvit kål (eller ferdig råkostmix)

Topping
Broken Taco Sweet’n Hot Banana Peppers
Broken Taco Mango Habanero Salsa eller Broken Taco Salsa Verde
Fersk koriander

Slik gjør du:

Bland Broken Taco SoCal Spice Mix med panko. Del fisken i 2 cm tykke strimler. Dekk fiskeskivene godt med krydderblandingen. Legg fisken på et stekebrett dekket med bakepapir og stek på 200 grader i 10 minutter.

Lag coleslaw. Kutt kålen i tynne strimler. Bland kålen med majones og Broken Taco Green Sriracha. Smak til med salt og pepper.

Varm små tortilla i micro eller pakk dem inn i aluminiumsfolie og varm dem på 150 grader i 3-5 minutter i ovnen.

Legg litt coleslaw på hver tortilla. Topp med fisk, Broken Taco Sweet’n Hot Banana Peppers, salsa og koriander.

Glad i taco med sjømat? Prøv også Balboa Shrimp Tacos!

Skinny Sweet Potato Tacos

Winner Winner, Chicken Dinner

Tacos Carnitas

Meat ‘n Bean Burrito

Balboa Shrimp Tacos

Social Chicken Tacos

Loaded Three Color Nachos

Korean Steak Tacos