Personvern

Broken Taco v/Sticky Fingers AS bruker informasjonskapsler på nettstedet og bevarer informasjon om firmaer og privatpersoner. Informasjonskapsler («cookies») brukes på brokentaco.no til statistikk og annonsering. Bruken av informasjonskapsler reguleres i første rekke av §2-7b i ekomloven.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som er helt ufarlig. Loven krever at du må gi samtykke til at de blir brukt. Hvis du bruker dette nettstedet med innstillingen for informasjonskapsler slått på i nettleseren din, betyr det at du gir det nødvendige samtykket. Ingen opplysninger om deg selges eller deles ut til tredjepart.

Hvis du vil skru av informasjonskapsler går du til innstillingene i nettleseren. Hvordan du gjør det varierer fra nettleser til nettleser.

Informasjonskapsler kan bli brukt til å vise deg som besøker nettstedet annonser for Broken Taco sine produkter og til å måle effekten av annonsekampanjer. Dataene som samles gjør det ikke mulig å identifisere deg personlig. Vi bruker også et system som lagrer anonyme detaljer om hvordan du navigerer på nettstedet, slik at vi kan lære mer om hvordan sidene våre fungerer. Systemene vi bruker heter Google Analytics, Google Tag Manager og Facebook Pixel. Google har sine egne vilkår for produktene sine. Facebook har tilsvarende.

Jon Christian Opøien er personvernombud for Broken Taco og kan kontaktes på jonchr@stickyfingers.no. Sticky Fingers AS står formelt ansvarlig som databehandler for brokentaco.no.

Personopplysninger lagres forsvarlig i IT-løsninger som har et tilstrekkelig sikkerhetsnivå iht. EUs personvernforordning §32 (GDPR). Brokentaco.no har iverksatt interne tiltak for å forbygge eksponering og misbruk av konfidensielle opplysninger.