Fisketaco
California Fish Tacos
Sprø og saftig fisk med nydelig tacokrydder og coleslaw. Med denne oppskriften tar du fisketacoen til nye høyder!
Ingredienser til 4 porsjoner fisketaco:
400 g fast, hvit fisk
Broken Taco SoCal Spice Mix
4 ss panko eller tørre brødsmuler
8 Broken Taco tortilla S
Coleslaw
4 ss majones
2 ss Broken Taco Mexican Green Sriracha
200 g rød og/eller hvit kål (eller ferdig råkostmix)
Topping
Broken Taco Sweet’n Hot Banana Peppers
Broken Taco Mango Habanero Salsa eller Broken Taco Salsa Verde
Fersk koriander
Slik gjør du:
Bland Broken Taco SoCal Spice Mix med panko. Del fisken i 2 cm tykke strimler. Dekk fiskeskivene godt med krydderblandingen. Legg fisken på et stekebrett dekket med bakepapir og stek på 200 grader i 10 minutter.
Lag coleslaw. Kutt kålen i tynne strimler. Bland kålen med majones og Broken Taco Green Sriracha. Smak til med salt og pepper.
Varm små tortilla i micro eller pakk dem inn i aluminiumsfolie og varm dem på 150 grader i 3-5 minutter i ovnen.
Legg litt coleslaw på hver tortilla. Topp med fisk, Broken Taco Sweet’n Hot Banana Peppers, salsa og koriander.