Bifftaco
Korean Steak Tacos
Taco med asiatiske smaker er hot i California akkurat nå. Vår favoritt er koreansk bifftaco med Broken Taco Pineapple Rain.
Ingredienser til 4 porsjoner bifftaco:
400 g strimlet mørbrad
4 ss Broken Taco Pinapple Rain
100 g rødkål
2 stilker vårløk
2 ss sesamfrø
8 Broken Taco tortilla S
Fersk koriander
Salt og pepper
Syltede grønnsaker
½ agurk
3 reddiker
2 ss ris- eller hvitvinseddik
1 ts sukker
½ ts salt
Grønn srirachamajones
6 ss majones
2 ss Broken Taco Green Sriracha
Slik gjør du:
Kutt tynne skiver av agurk og reddik på en mandolin eller med ostehøvel. Ha eddik, salt og sukker over grønnsakene og la det stå i minst 30 minutter.
Finstrimle rødkålen og kutt vårløken i ringer. Brun biffstrimlene i olje. Ha i rødkål og vårløk og stek i et par minutter. Ha i sesamfrø og Broken Taco Pineapple Rain. Smak til med salt og pepper. Bland majones og Broken Taco Green Sriracha.
Varm små tortilla i mikrobølgeovn eller pakk dem inn i aluminiumsfolie og varm dem på 150 grader i 3-5 minutter i stekeovnen.
Smør hver tortilla med grønn srirachamajones. Legg på biffen. Topp med mer Broken Taco Pineapple Rain, syltede grønnsaker og hakket koriander.
Tips: Prøv nye smaker på taco’n! Med Pinapple Rain får du en deilig asiatisk twist.